Lid worden

Services

welk orkest?

Onze verschillende orkesten

Ben je geïnteresseerd om onderdeel van de KEBH te worden? Uiteraard ben je altijd welkom om eens langs te komen bij een repetitieavond om te kijken hoe alles bij de KEBH in zijn werk gaat. Dit kan aan de Van der Waalslaan 25, te Enschede.

Vragen of wil je nog wat meer informatie?

Neem gerust contact met ons op doormiddel van ons formulier of via onze e-mail (info@KEBH.nl)! Wij zullen zo snel mogelijk en zo nauwkeurig mogelijk jouw vragen beantwoorden en extra informatie verschaffen.

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen of misschien zelfs mee te doen. Voor iedereen is er plek bij één van de orkesten. Wij hebben een aantrekkelijke contributie van slechts  €12,50 per maand en daarnaast is het mogelijk om via de KEBH tegen een gereduceerd tarief les te nemen aan de Kaliber Kunstenschool (voorheen muziekschool Twente) en krijg je ook nog eens een tegemoetkoming vanuit de vereniging.

Dus ook voor iedereen die wil beginnen met het spelen van een instrument (jong én oud) en daarbij graag snel samenspeelt in een orkest, is de KEBH de ideale plek. Ook werken wij samen met Stichting Leergeld Enschede om te voorkomen dat kinderen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven