,

Muziekfestival

Op donderdag 21 april a.s. Van 17.30 uur tot 19.30 uur maakt uw kind kennis met de KEBH als vereniging en kan uw kind verschillende muziekinstrumenten uitproberen.

Wat muziek voor uw kind betekent

Wist u dat muziek maken heel leuk is en erg nuttig? Muziek draagt op een unieke manier bij aan de algemene ontwikkeling van kinderen. Wetenschappelijk onderzoek toont dat keer op keer aan. Het bevordert bijvoorbeeld de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein. Muziek maken zorgt tegelijkertijd voor activatie van de motorische, sensorische, visuele en auditieve componenten van het brein (bevordering van beweging en zintuiglijke functies). Als een kind muziek maakt ontstaat er een waar feestje in het brein door alle connecties die er gelegd worden!

Muziek in de klas van de KEBH

Tijdens de lessen op school van ‘Muziek in de klas’, verzorgd door een vakdocent muziek van de KEBH, maakt uw kind kennis met muziek. Heeft uw kind de smaak te pakken en wil uw kind meer met muziek doen, dan is lid worden van een muziekvereniging een mooie en logische vervolgstap. Samen muziek maken is leuker dan alleen! De muziekvereniging bij u in de buurt, en instrument in bruikleen

De KEBH is dé muziekvereniging voor de wijken het Hogeland en het Wooldrik. De KEBH heeft verschillende jeugdgroepen zodat uw kind altijd op het juiste niveau, samen met andere kinderen en onder leiding van professionele dirigenten, muziek kan maken. Bij de KEBH spelen we in principe op blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten, maar voor andere instrumenten kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. Indien voorradig kan uw kind een instrument van de vereniging in bruikleen krijgen!

VOORDELIG les bij Kaliber, ook als je al een instrument bespeeld

De KEBH vindt de ontwikkeling van kinderen belangrijk. Daarom biedt zij, naast het samenspel, muzieklessen aan bij Kaliber tegen een gereduceerd tarief. Dit geldt voor kinderen die les gaan nemen, maar ook voor kinderen die al les hebben en lid worden van de KEBH, zij krijgen direct een lager tarief. Je krijgt eens per week 20 minuten les. Dit kost bij de KEBH (afgerond) € 325,- (Inclusief contributie € 475,-). Als je deze lessen direct bij Kaliber afneemt betaal je hiervoor € 656,-. Uw voordeel is dus bijna € 200,-. De enige voorwaarde hierbij is dat uw kind een harmonie instrument speelt of gaat bespelen. Het lidmaatschap bij de KEBH betaalt zich dus uit in de vorm van gezellig samen muziek maken en heeft ook nog eens een financieel voordeel!

Datum: 
donderdag 21 april 2022

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date van alle ontwikkelingen rondom de KEBH!
Scroll naar boven